cadlaglivetape
V današnji oddaji Neslišno bomo predstavili dva live posnetka zvočnega projekta Cadlag. Poslušali bomo posnetek z naslovom Infundibulum, ki je bil posnet na Noise festivalu 2013 v Ljubljani dne trinajstega aprila. Sledil bo posnetek z naslovom Speculum. Na začetku današnje oddaje se vam opravičujemo za majhno dezinformacijo. V prejšnji oddaji smo za današnjo oddajo najavili domač noise projekt Đuro iz druge galaksije in nizozemske hardkoraše Lawine, Lavin oziroma Levajn. Našteta projekta bosta v Neslišnem našla svoj čas kakšno prihdonjo oddajo. Zdaj pa kar k Cadlag in posnetku Infundibulum.

Poslušali smo Cadlag in njihov live noise posnetek Infundibulum. Posnet je bil lansko leto na Noise festivalu. Sledi pa posnetek Speculum. Cadlag so ga posneli v živo na New Media festivalu v Trbovljah lansko leto 12-ega oktobra.

V današnji oddaji Neslišno smo poslušali dva live posnetka domačih Cadlag. Posnetka lahko kupite na audio kaseti, vidoe kaseti ali traku pri domači založbi Pharmafabrik in na Bandcampu. Na poslušanje.

Cadlag

By Matej Velkavrh

 

Categories: Reviews